Hvorfor vælge os

Vi har gennem flere år opbygget stor erfaring indenfor reparation, renovering og ikke mindst fejlsøgning på alle typer industri elektronik indenfor de fleste brancher, hvilket gør os i stand til at fejlsøge og reparere det meste udstyr med eller uden dokumentation in-house, men er heller ikke bange for at sende en opgave videre, hvis vi ikke har Kompetencerne til at løfte opgaven. Hos os gælder det om at løse jeres problemer på bedste måde - også selvom det betyder at opgaven skal sendes videre.

Det betyder at I får en samarbejdspartner, som først og fremmest har jer for øjet og hvordan vi sammen bedst får jeres maskine eller produktionsanlæg igang igen.
Om opgaven handler om on-site fejlsøgning eller in-house reparation af jeres enhed, så er vi klar til enhver udfordring.

On-site fejlsøgning.

Er I kørt fast i fejlsøgningen på jeres maskine eller anlæg, eller mangler I blot ekstra hænder?
Vi står klar til at hjælpe!

Præventiv renovering.

Har I en essentiel maskine i jeres produktion?
Præventiv renovering samt backup af maskinens styring og parametre kan minimere driftstab ved nedbrud og give en bedre sikring af jeres produktion mod nedbrud.

Hurtig og præcis service.

Vi går gerne et par skridt for at få jer hurtigt i mål og er altid klar til en sparring, hvis I har brug for det.

Reparationer af alle typer enheder.

Servodrev, Frekvensomformere eller måske ældre DC-Drev.
Vi har en bred erfaring indenfor de fleste typer enheder og kan hjælpe med hurtig reparation, når uheldet er ude.
Vi har de fleste komponenter på lager og med dag-til-dag levering kan selv specielle komponenter hurtigt hentes hjem.

Dokumentation er ofte ikke nødvendig.

Vi har stor erfaring i kredsløbsanalyse og fejlsøgning på alle typer printkort, hvilket gør os i stand til at kunne løse selv opgaver uden dokumentation eller diagrammer.

Ærlig kommunikation.

Hos os går vi ind for at løse opgaverne, så effektivt som muligt - Derfor gør vi også brug af en samarbejdspartner til motor reparation og renovering.
Vi har in-house udstyr til kontrol og udmåling af de fleste gængse tilbagemeldere og står for denne del, mens lejeskift og omviklinger sendes i byen for bedst mulig opgave løsning.

Service & Kvalitet

Hos os får I en servicepartner, som er til at stole på.